Hirdetés

Használj legális Windowst akár már 2500 forintért!

|

Ha nem a Windows 10 vagy 11 legfrissebb változatát használod, a játékokból sem tudod kihozni a maximumot.

Hirdetés

Mindenki tudja, hogy a videokártyák drivereit érdemes sűrűn frissíteni, hiszen mind az Nvidia, mind az AMD együttműködik a fejlesztőkkel, hogy minden újdonság a lehető legjobb minőségben fusson. Emellett azonban érdemes az operációs rendszert is frissen tartani, a Microsoft is sokat tesz a kifogástalan játékélmény elérése érdekében.

Január 10-étől a Windows 8.1 már nem támogatott, ideje Windows 10-re vagy 11-re frissíteni, hiszen ezekhez biztonsági és új funkciókat hozó frissítések is érkeznek. Bármelyikkel szemezel, a Keysfan Software Deals promóciójában olcsón juthatsz legális kulcshoz.

Hirdetés

Legális Windows már 6,12€-tól

Az Office 2021 Pro árán akár 90%-ot is spórolhatsz. Ha több PC-t is frissítenél, vagy barátaiddal együtt vásárolnál, már gépenként 13,65€-ért lehet legális Office-od! A Keysfan a kulcsot azonnal, e-mailben küldi, leírással, ami segít az aktiválásban. Ha bármilyen probléma felmerül, 24 órában elérheted az ügyfélszolgálatot!

Microsoft Office 2021 örökös előfizetés mindössze 13,65€/PC!

Még több kiadás: 62% kedvezmény Office-ra és csomagokra (Kuponkód: BKS62)

50% kedvezmény további Windows kiadásokra (kuponkód: BKS50)

A Keysfan számítógépes programok széles választékát kínálja, köztük játékokkal, biztonsági szoftverekkel, videószerkesztő szoftverekkel. 

Hasznos programok

Miért a Keysfan?

• Spórolj pénzt: Bármely Windows vagy Office változatot megszerezheted, és a legújabb szoftvereket és biztonsági frissítéseket élvezheted!

• Legális licenc: A Microsoft oldaláról töltöd le a szoftvert, aztán az aktivációs kóddal aktiválod. 100%-ig valódi, a Keysfan legális, garanciás licenceket kínál.

• 24/7 Ügyfélszolgálat: Bármit is vásárolsz a Keysfan oldalán, az ügyfélszolgálat készséggel segít.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Keysfan akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a support@keysfan.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)