Hirdetés

Hogyan védekezz a használt játékok ellen? Készíts jó játékot!

|

Reggie Fils-Aime, a Nintendo of America feje odaszólt, és még vitatkozni sem tudunk nagyon az érvelésével. Szerinte megvan a használt játékok kereskedelme elleni legjobb recept.

Hirdetés

A Polygon faggatta éppen az amerikai Nintendo vezért, aki gyakorlatilag vállát megvonva kijelentette, hogy az E3-on egyébként visszafogottan szereplő vállalatot nem nagyon izgatja és érinti a használt játékok kereskedelme körüli felhajtás.



"A Nintendo olyan tartalmat kínál, amelynek az újrajátszhatósága kiváló. A fogyasztó egész egyszerűen örökre meg akar tartani egy Mario Kartot, tovább akar játszani az új Super Mario Bros. vagy a Pikmin csodájával. Azt látjuk, hogy a használt játék piacon a Nintendo címek ritkábban fordulnak elő. Sokkal ritkábban" - jelentette ki Fils-Aime.

"Szóval mi nem fejlesztünk technológiát a használt játékpiac megbénítására, mert biztosak vagyunk abban, hogy ha kiváló tartalmat nyújtunk, akkor a fogyasztó nem akarja majd eladni azt többet" - teszi hozzá a kellemes fricskát.

Egy másik interjúban Reggie Fils-Aime egyébként azt is kijelentette, hogy a lemezes tartalom nem fog eltűnni a piacról. Tegnap mind a két témában egészen mást mondott az Epic Games volt dizájnere, Cliff Bleszinski, érdemes az ő álláspontját is megrágni kicsit, de azért Fils-Aime szavaiban is talál igazságot az ember. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)