Hirdetés

Használt játékhoz ingyen drogot kaptak

|

Nagy-Britanniában egy házaspár drogot talált a 12 éves gyermeküknek vásárolt Grand Theft Auto IV-ben.

Hirdetés

Ha Richard Thornhill drogfogyasztóként tengetné mindennapjait Nagy-Britanniában valószínűleg tapsikolt volna örömében, mikor meglátja a másodkézből beszerzett két Grand Theft Auto IV kézikönyvek egyikéből kipottyanó ekit, közismertebb nevén ecstasy tablettát.

Richard Thornhill tisztes családapának gondolja magát, hozzájárult két csemetéhez és halálosan aggódik a használt játékhoz mellékelt szintetikus drog miatt, ellenben 12 éves fiának lelkifurdalás nélkül megvásárolja a kizárólag felnőttek számára értékesíthető játékot. Thornhill elmondása szerint fiát halálveszély fenyegette, amennyiben gyermeke ölébe pottyant volna a becsomagolt ecstasy, talán elszopogatta volna.

Az édesapa fiatalkorú gyermekének nem csak felnőtt tartalmakat vásárol, hanem enyhén defektesnek is nézi: 12 éves koromban én is megettem minden használt tárgyból kihulló ismeretlen tablettát. A gloucesteri rendőrség nyomozást indított az ügyben, simán elképzelhető, hogy élelmes elosztók használt játékokon keresztül terjesztik a drogokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)