Hirdetés

Hát persze, hogy a GTA 6 fiktív közösségi fiókjait máris létrehozták a rajongók

|

A közösségi média is szerepet kap a Rockstar Games újdonságában.

Hirdetés

Most éppen a Grand Theft Auto VI első traileréről beszél a fél világ, amely pont annyi részletet árult el a Rockstar Games következő nagy dobásáról, amennyit feltétlenül szükséges volt a hype-hoz: kiderült belőle, hogy kik lesznek a főszereplők, mi lesz a helyszín és mi mindent csinálhatunk majd. Természetesen a következő játékban is megjelenik majd a közösségi média, és jelentős szerepet fog kapni benne a TikTok fiktív megfelelője, amelyről láthattunk jeleneteket is. Ez azonnal megihlette a GTA-rajongókat, és míg a legtöbben újranézték a trailert, a leglelkesebbek mentek fiókot készíteni. 

A Kotaku körbenézett a valódi közösségi oldalakon, és azonnal rábukkant Instagramon az állatvédelemmel és ellenőrzött vadászattal foglalkozó POACH fiókjára, az @OfficialPOACH-ra, amelyen a trailer néhány képkockája látható megosztva.

Hirdetés

A videóban felbukkanó egyéb neveket is lefoglalták a rajongók az Instán, mint a GeneralCustardCannon-t (a forgalomban kipattanó és a családi ékszert markoló redneck prezentálja az előzetesben), az autó tetején twerkelős hölgyet mutató have.a.vice.day-t és a vagánykodók Mekkájának számító HighRollerzMagot is, míg a két kalapáccsal hadonászó hölgyes videót felvonultató LuchaLibreFan a TikTokon bukkant fel. A többségen egyelőre nincs tartalom, de legalább elmondhatják, hogy elsők voltak, és az új anyagok érkezésével bármikor feltölthetik. 

A Grand Theft Auto VI valamikor 2025-ben jöhet, első körben csak PS5-re és Xbox Series X/S-re, de a GTA 5 esetét alapul véve valószínűleg egy-másfél év késéssel becsatlakozik majd a PC-s verzió is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)