Hirdetés

Hát persze, hogy valaki már szaxofonnal is végignyomta az Elden Ringet

|

Ráadásul úgy gyűrte le a FromSoftware sikerjátékát, hogy egyetlen sebzést se kapott be.

Hirdetés

Sokak számára az is komoly feladatot jelentett, hogy végig tudják játszani az Elden Ringet, nemhogy még szívassák is magukat különböző nehezítésekkel, azonban a speedrunnerek és a streamerek örömmel állítják magukat újabb és újabb kihívások elé. Volt, aki táncszőnyeggel csapatta, de előfordult akusztikus gitárral való durvulás és a gondolatok segítségével történő végigjátszás is.

A legutóbbi nagy dobás az volt, hogy egy aranyhalnak is sikerült lenyomnia az egyik bosst, Maleniát, így őszintén nem tudtuk elképzelni, hogy hová lehet még fokozni ezt az egészet. 

Hirdetés

Nos, sikerült. Egy DrDeComposing nevű streamer egy elektromos szaxofont használva gyűrte le az Elden Ringet, és meglepő módon nem is ez a legnagyobb szám a teljesítményében, hanem az, hogy mindezt úgy vitte véghez, hogy egyetlen alkalommal sem sebezték meg eközben. Ezzel pedig állítása szerint ő lett az első, aki úgy játszotta végig az Elden Ringet egy nem hagyományos kontrollerrel, hogy egyetlen ütést sem kapott be. Nézzétek meg alább, hogy mennyire örült a sikernek: 

A streamer sokadik nekifutásra, de végre nagyjából 2 óra alatt teljesítette ezt a durva kihívást, a Twitch-csatornáján végignézhetitek a teljes menetet. Korábban egyébként több soulsborne játékot is teljesített már így, például a Dark Souls trilógiát, a Bloodborne-t és a Demon's Souls Remake-et.

Vajon mi lesz a következő őrült próbálkozás?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)