Hirdetés

Hatalmas akciókkal vár a Ubisoft őszi vására

|

Az Assassin's Creed kiadója alaposan megnyeste legnagyobb címeinek árát.

Hirdetés

Az elmúlt hetek időjárása egyértelműen jelzi, megérkezett az ősz, vége a fullasztóan meleg nyári napoknak, azok helyét felváltja a forró tea, a takaró és a szinte állandó kinti szürkeség. Persze ez is az évszak jellegzetességei közé tartozik, ahogy már egy ideje az ilyenkor esedékes leértékelések végeláthatatlan sora, amit most a Ubisoft is kiveszi a részét szokásos őszi vásárával. A kínálatban a kiadó legizgalmasabb alkotásai is helyet kaptak.

Ha esetleg eddig vártatok volna azzal, hogy beszerezzétek valamelyik AAA kategóriás Ubisoft-játékot, ennél aligha lesz jobb alkalmatok bővíteni a könyvtáratokat, hiszen a van olyan cím is, amelyiknek 80%-kal mérséklődött az ára.

Hirdetés

Alább kiemeltünk néhányat az akciós darabok közül, amelyek felkeltették az érdeklődésünket, de ennél sokkal több játékot kínál most a Ubisoft kedvezményesen, a  teljes listát erre találjátok.

Mielőtt a kasszához fáradnátok, jobb, ha tudjátok, hogy a Ubisoft lehetőséget ad rá, hogy még többet spóroljatok. Ha fizetéskor használjátok a FRESH promóciós kódot, további 10% kedvezmény jár egy játék után, ha viszont 2 vagy 3 címet vásároltok egyszerre, akkor 20% extra kedvezményre számíthattok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)