Hirdetés

Hatalmas frissítés érkezett, sokkal könnyebb lett a fejlődés a Diablo IV-ben

|

A legújabb update végre nem a karaktereket gyengítette, hanem a 100-as szintig vezető utat tette egyszerűbbé.

Hirdetés

Kemény út vezet a 100-as szint eléréséig a Diablo IV-ben, 60. szint felett rendesen be tud lassulni a fejlődés, ha nem figyelünk arra, hogy megfelelő ütemben daráljuk a megfelelő contentet. A játék eddigi frissítései leginkább a túlzottan erős karakterképességeket farigcsálták, tegnap azonban érkezett egy olyan új update, ami igazából elég sokat könnyített a játékosok dolgán, egészen pontosan a fejlődést pörgette fel. 

Mostantól fogva sokkal jobban megérni Nightmare Dungeonöket farmolni, mint korábban. Ezeket ugyebár Nightmare Sigilek segítségével nyithatjuk meg, és gyakorlatilag az adott kazamata nehezített verzióját érjük el vele, ahol ahol jó eséllyel kapunk komoly lootot, illetve itt fejleszthetjük a Paragon Boardon használt Glypheket is. Nos, az 1.0.3-as update óta sokkal kellemesebb helyek lettek ezek a dungeonök. 

Hirdetés

Nem arról van szó, hogy esetleg a kihíváson könnyített volna a Blizzard, az maradt a régi, mostantól viszont sokkal több XP-t tudunk szerezni a Nightmare Dungeonökben. Egyrészt mostantól több XP jár a konkrét Nightmare Dungeon teljesítéséért, de még ennél is fontosabb az, hogy immár tényleg megéri nálunk jóval magasabb szintű ellenfeleket gyilkolni ezekben a dungeonökben. Korábban ugyanis létezett egy 3 szinte küszöb, magyarul több XP-t kaptunk, ha a miénknél egy szinttel magasabb mobokat daráltunk, még többet, ha kettővel, és még ennél is többet, ha három szinttel magasabbakat. Itt viszont megállt a dolog, ugyanannyi XP járt egy tőlünk 3 és egy tőlünk 13 szinttel magasabb mobért is.

Mostantól fogva nem létezik ez a küszöb, a sokkal magasabb szintű ellenségekért tényleg sokkal több XP is jár. Persze érdemes arra is figyelni, hogy megfelelő tempóban tudjunk haladni egy dungeonben. Nálam sokkal okosabb Diablo streamerek szerint az ideális megoldás a miénknél 5 szinttel magasabb mobok (és főleg elite-ek) püfölése. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)