Hirdetés

Hatalmas naplófájlokkal zabálja fel a tárhelyedet a Mortal Kombat 1

|

Ráadásul halmozódik, így érdemes odafigyelni rá azoknak, akik PC-n pörgetik a játékot.

Hirdetés

Szépen muzsikál a nemrégiben megjelent Mortal Kombat 1, amelyet nem csak a brutális kivégzései, hanem a kifejezetten izgalmas története miatt is érdemes végigjátszani. A minap egyébként egy teljesen új, ingyenesen játszható Mortal Kombat is megjelent, amely most a már megszokottól eltérő játékmenettel próbálja közelebb csalogatni a franchise-hoz az erre nyitott játékosokat.

Nemrégiben azonban a legutóbbi nagy résszel kapcsolatban merült fel egy érdekes dolog, ugyanis kiderült, hogy a Mortal Kombat 1 PC-s változatának összeomlása során generált összeomlási jelentési fájlok akár 1 gigabájtnyi nagyságúra is duzzadhatnak. A jelenségre többen is felfigyeltek és meg is erősítették azt, hogy minden összeomlás során egy új mappát generál a program, benne az ezt naplózó fájlokkal.

Hirdetés

Minél több ilyen eset történik, annál több mappa jön létre, amivel kapcsolatban többen is arról számoltak be, hogy mire észrevették, már közel 70 gigabájtnyi merevlemez-tárhelyet emésztettek fel.

Szerencsére a WB Games hamar ráállt a dologra, Cory Taylor, a stúdió közösségi menedzsere azt írta, vizsgálódnak.

"Tudnak a problémáról és keményen dolgoznak azon, hogy a lehető leggyorsabban megoldják, csak biztosra akarnak menni, hogy ez a lehető leghatékonyabb módon történjen."

Remélhetőleg így hamar orvoslása kerül majd a probléma, ugyanis a PC-s összeomlások igen gyakoriak, és annyira nem buli ezek után állandóan kikeresni, majd törölni az ehhez kapcsolódó összeomlási jelentéseket.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)