Hirdetés

Hatalmas tavaszi vásárt tart az Epic Games Store, vadonatúj címekre is van kedvezmény

|

Ha még nem tudod, hogy mire költsd a locsolópénzt, akkor a Epic Games Store segít eldönteni.

Hirdetés

A Steam tavaszi akciója már lepörgött, ami tökéletes lehetőséget adott az Epic Games Store srácainak, hogy beindítsák a saját bulijukat. Elindult a nagy tavaszi vásár, ami nekünk pláne csábító alkalom egy kis pénzköltésre.

Az Epic Games Store játékárai egyébként is forintosítva vannak, így a Steam eurós áraihoz képest elve kedvezőbb fizetési opciókat kapunk. Erre most még rápakoltak a srácok 25, 65 és több esetben 85 százalékos leárazásokkal.

Hirdetés

Az Epic ráadásul olyan játékok címkéit is lenyeste, melyek relatív újak, így például a Dead Space-t, a FIFA 23-at, vagy akár a Destiny 2: Lightfallt is kedvezőbb árakkal húzhatjuk be. Akad itt még pár vonzó cím, amit érdemesnek tartottunk kiemelni:

Az akciók teljes listáját megtaláljátok itt. Időtök lesz válogatni, mivel a tavaszi vásár április 20-ig kitart majd.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)