Hirdetés

Hatalmas vásárt tart a Ubisoft, féláron a Far Cry 6 és az Assassin's Creed Valhalla

|

A francia óriás leakciózta kínálatának jelentős részét.

Hirdetés

Az Xbox és a PlayStation után most a Ubisoft is csatlakozott az akciókat kínáló üzletek sorához. A ubisoftos tavaszi vásár ugyan nem kínál többszáz címet, de a kiadó kínálatának legizgalmasabb darabjait nyomott áron szerezhetjük be.

Ha kimaradt az Assassin's Creed Valhalla vagy a Far Cry 6, esetleg a Rainbow Six Extraction, akkor most mindet behúzhatod jelentős kedvezményekkel.

Hirdetés

A Rainbow Six Extraction esetében az alapverzió mellett a Deluxe és United csomagokat is akciósan vásárolhatjuk meg, ennek köszönhetően pedig 26 és 42 euró közötti áron csatlakozhatunk a coop lövölde harcosaihoz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Far Cry 6-ot is 30 euróért húzhatjuk be a szokásos 60 helyett, de még az Assassin's Creed Valhalla is csak 24 euróba kerül most. Aki egyébként lemaradt a teljes, újhullámos Assassin's Creed szériáról, az most 48 euróért behúzhatja az Originst, Odysseyt és Valhallát magába foglaló csomagot is.

Érdemes lesz figyelemmel követni a Ubisoft vonatkozó aloldalát, mert minden nap új akciókkal fognak jelentkezni a Flash Sales részlegben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)