Hirdetés

Határozatlan időre abbahagyja a streamelést Ninja

|

A Twitch egyik legnépszerűbb tartalomgyártója szünetet tart, de más projektekkel is szeretne foglalkozni.

Hirdetés

A világ egyik legismertebb és legnépszerűbb livestreamere Tyler Blevins, akit a legtöbben Ninja néven ismernek. A Twitch platformján közel 18,3 millió követővel rendelkező Blevins korábban már többször is tartott szünetet, a jelek szerint újból szüksége van egy hosszabb pihenésre. A leginkább a Fortnite-streamjeinek köszönhetően befutott Ninja a Twitteren jelentette be, hogy egy időre végzett a streameléssel, de valamikor vissza fog térni.

Miután szeptember 1-jén világgá kürtölte, hogy nagy dolgokra készül, közel két és fél órán át közvetített Fortnite-ot a Twitchen, majd az adás végét követően a mikroblogján kiírta, hogy szünetre van szüksége.

Ennek megfelelően a Twitter- és a Twitch-profilján sem látható normális profilkép, a borítón pedig előbbi esetében egy nagy időkérés felirat szerepel. Mivel utolsó bejegyzésében úgy fogalmazott, hogy nem tudja, mikor és hol fog visszatérni, sokakban felmerült annak lehetősége, hogy újból elhagyja a Twitchet, és más szolgáltatóhoz igazol.

Hirdetés

A YouTube Gaming csapata tárt karokkal várhatná, hiszen az utóbbi időben több népszerű streamer is szerződött a YouTube-bal.

Mások szerint egyszerűen kiégett a streamelésben, ezért más projekteken szeretne dolgozni. A szeptember 1-jei időzítés mindenesetre furcsa, hiszen jelentheti a Twitch-szerződése lejártát is. Biztos infót csak akkor fogunk tudni, ha Ninja újból közzétesz valamit a Twitteren.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)