Hirdetés

Hátborzongató gameplay videót kapott a Quantum Error

|

Az új videó a Jupiterre kalauzol minket, ahol egy halom gusztustalan lénnyel harcolhatunk majd.

Hirdetés

Új gameplay videóval jelentkezett az amúgy nem túl nagy felhajtást csapó Quantum Error a Future Games Show keretein belül. Elsőre sokakat a Doom 3-ra emlékeztet a játék, ennél azonban jóval többet kínál majd a készülő játék.

A Quantum Error egyik különlegessége, hogy ugyan FPS játékként hivatkoznak rá, TPS-ként is játszható, ez által sokkal nagyobb teret kínálva mindkét műfaj kedvelőinek.

A fejlesztők sok játékból gyűjthettek inspirációt, hiszen a Doom hangulat mellett a környezetről azonnal a Mass Effect világa juthat eszünkbe, miközben az egész játékot a félelem lengi körül, a rémisztő ellenfelek, a sötét folyosók pedig csak tovább emelik majd a játékosok vérnyomását.

Hirdetés

A tegnap lezajlott Future Games Show keretein belül tehát új videót kapott a játék, melyben a Jupiteren kalandozunk kicsit a játék főhősével. Az új anyagban betekintést kapunk abba, hogy milyen ellenfelek és fegyverek várnak majd ránk, illetve belekóstolhatunk a játék atmoszférájába is.

A Quantum Error alapsztorija szerint egy tűzoltó osztag tagjaként kell kivonulnunk majd egy rejtélyes épülethez Kaliforniában, amit megtámadott egy ismeretlen entitás. Az új videó alapján azonban nem sok időt fogunk majd vesztegetni a Földön.

Jelenleg úgy néz ki, hogy az új generációs konzolok mellett csak PS4-re jelenik meg a játék, Xbox One-os vagy PC-s megjelenésről nem beszélt a fejlesztő TeamKill csapata.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)