Hirdetés

Hátulról már láthatjuk a Call of Dutyhoz csatlakozó Lara Croftot

|

Nem kell már sokáig várni arra, hogy megforduljon Lara - és bekerüljön a Call of Dutyba.

Hirdetés

Messze nem tart azért még Fortnite-szintén (és a rajongók valószínűleg nem is örülnének, ha odáig jutnánk), de azért egyre erősebben elkezdenek ráfeküdni a Call of Duty franchise mögött álló kreatív elmék a különféle crossover eseményekre. 

Egy ideje már tudjuk, hogy Nicki Minaj, Snoop Dogg, 21 Savage és Lara Croft is csatlakozik a Call of Dutyhoz, most pedig egy teaser emlékeztetett mindenki arra, tényleg be fog toppanni hamarosan a Tomb Raider széria főhősnője.

Hirdetés

Egyelőre annyit láthattunk, hogy Lara háttal áll a kamerának, és épp egy barlangból jön ki, ikonikus pisztolyaival a kezében. A Larához kapcsolódó operator bundle valószínűleg szezonközi frissítéssel érkezik meg hamarosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)