Hirdetés

H.A.V.E. Online - TF 2 nyúlás Koreából

|

Internetszerte a dél-koreai játékfejlesztés szégyenfoltjának nevezik a kreativitás szinte teljes hiányát tükröző H.A.V.E. Online-t.

Hirdetés

A dél-koreai SK iMedia megbízásából a Triforce csapata dolgozik a H.A.V.E. Online címre keresztelt rajzfilmszerű lövöldén.



Alapvetően az anime stílusjegyeket hordozó grafikával, illetve a külső nézetes online multiplayer akciójáték mechanikájával sem lenne gond, ha nem hasonlítana (sok helyen már a plágium jogos vádját is megérdemlő módon) olyannyira a rendkívül sikeres Valve-féle Team Fortress 2-re. Gyakorlott TF2 játékosok már a videó alapján ráismernek kedvencükre, másoknak pedig a Kotaku oldalán megjelent összehasonlító felvételeket javaslom megtekintésre.



Egyelőre sem a kiadó, sem a fejlesztő képviselői nem reagáltak a felmerült vádakra. A Valve sem adott ki eddig semmilyen, a H.A.V.E. Online és a Team Fortress 2 között kísérteties hasonlósághoz kapcsolódó nyilatkozatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)