Hirdetés

Hawken - Nagyot durrantanak a független fejlesztők

|

"Mech Combat FPS" - olvashatjuk a hivatalos oldalon. No de milyen grafikával!

Hirdetés

Úgy tűnik, egyre többen veszik elő a robotos-lépdelős koncepciót, emlékezzünk csak Tim Schafer új játékára.

A Hawken viszont nem egy ismert ember/csapat alkotása, hanem független, pár fős fejlesztők munkájának gyümölcse. Az elkövetők az Adhesive Games nevet viselik, játékuk stílusa pedig belső nézetes multiplayer lövölde. A grafikát az Unreal Engine 3 hajtja és szemmel láthatóan mindent kihoztak belőle, igen látványos, kellemes a szemnek. Ami a még durvább: a videón látható állapotot 9 hónap (!) alatt érték el! A környezet engem egy kicsit a District-9 című filmre emlékeztet, ami nem baj, sőt. Igen nagynak tűnik a bejárható terület, azt viszont el kell ismernünk, hogy a karakteranimációval még van egy kis gond, de bőven van idejük a srácoknak, akik nem zárkóztak el a PC, PS3 és Xbox 360 megjelentetéstől sem.

Lássuk a videóz, amelynek a végén egyébként látható a tényleges belsőnézet is:

A megjelenés dátumáról egyelőre nem esett szó. Kinek hogy tetszik? (Képek a képgalériában, nagy méretben!)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)