Hirdetés

H.A.W.X. 2 - Késik PC-n, PS3-on, és Wii-n

|

Egyedül az Xbox 360-as verzió tartja az eredeti megjelenési dátumot

Hirdetés

Sajnos mára csak az Xbox 360-as H.A.W.X. 2 verzió az, amire érvényes a nem is olyan rég kikiáltott megjelenési dátum. A maradék platformok mindegyikén kisebb-nagyobb késéssel száll fel az Ubisoft vadászgépes játéka.

Platformokra lebontva az Ubisoft közleményét a H.A.W.X. PS3-as verziója egy hetet késik, tehát szeptember 10-én várható a megjelenése. A PC-sek kicsivel rosszabbul jártak. Nekik október elseje került a beszállókártyájukra. Az abszolút vesztesek viszont a Wii-s játékosok lettek, akiknek játékát pontos időpont megnevezése nélkül egyszerűen csak az utolsó negyedévre tolták a franciák. Ebből a szempontból érdemes egy X360-at tartani a háznál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)