Hirdetés

Hazai Cybersport Szervezet!

|

Egyesült a legnagyobb hazai multiplayer portál, az Mportal és a Magyar Cybersport Egyesület (m.C.S.e.) ezzel létrejött a legnagyobb hivatalos magyarországi cybersport szervezet, amelynek célja közösségbe tömöríteni, segíteni és koordinálni az Internetes játékosok táborát. A legnagyobb hazai multiplayer (interneten és hálózatban játszható) játékok központjának számító Mportal (www.mportal.hu) már 1997 óta ad otthont az interneten játszó fiataloknak. Az Mportal egy olyan virtuális közösséget hozott létre az évek alatt, ahol fórumokon keresztül kommunikálhatnak a tagok, továbbá a napi friss hírek és a legújabb játékok leírásai mellett internetes versenyeken való részvételre is lehetőséget biztosít. A további infókat itt találhatod meg!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)