Hirdetés

Házi feladat PSP-n

|

Egyre több helyen próbálják a tanítást megreformálni valami modern technikai eszközzel. Az angliai birminghami középiskolában a tanulók most PSP-n keresztül kapják meg a házi feladatokat.

Hirdetés

Hogy egy kézi konzol mégis hogyan segíthet a tanulásban? A tanárok már komoly képzést kaptak arra, hogyan használhatják videók megnézésére, képek és saját podcast-ok letöltésére a PSP-t. A próba a húsvéti szünet után kezdődne és egészen a tanév végéig tartana. Az illetékesek szerint a tanulók nem játszhatnak majd titokban az órák alatt, köszönhetően a hosszú töltési időknek. Ha minden a tervek szerint megy, a következő tanévtől még több angliai iskolában jelenhet meg a Sony konzolja, mint tansegédeszköz.

Címkék: #sony
Platformok: Sony PSP
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)