Hirdetés

Házi Murloc-ot nyerjenek!

|

Egy igazi World of Warcraft fanatikus udvartartásából nem hiányozhat egy külön bejáratú házi Murloc.

Hirdetés

Mit szólnál hozzá, ha minden nap mikor fáradtan hazaérsz a hosszú napi robotból, egy saját, idomított Murloc köszöntene, aki oly hűséges, mint a legjámborabb eb, és csak akkor szólal meg, ha megsimizzük a ronda kis hasát. Extra igényei sincsenek; teljes mértékben megelégszik azzal, ha álló nap a kemény polcot koptatja, és ha csak akkor vesszük kézbe, amikor épp vakítjuk vele az irigy szomszéd kisgyereket. Egy elvetemült World of Warcraft fanatikus mindent megtenne egy ilyen házikedvencért, akár még azt is,  hogy munkájával benevez a tv.gamestar.hu és a WoW-Hungary újbóli közös nyereményjátékra, aminek fődíja egy originál beszélő plüss Murloc, ami csak arra vár, hogy este a fülünkbe súgja: "Agjaga hahgj! "

A feladat egy meghatározott szempontok szerint elkészített videó, amit annak rendje és módja szerint gamer videómegosztó oldalunkra kell majd feltöltenetek. A részletes játékszabályokért kérek mindenkit, hogy fáradjon el a WoW Hungary oldalára! Jó munkát és sok szerencsét!

 

Aghjjgagh... Vigyél haza!
murlocnyeremeny_2.jpg
 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)