Hirdetés

Pótolj be előző generációs klasszikusokat, vagy szerezz Xbox One-t kedvező áron!

|

Az 576 KByte villámakciójában akár egy használt Xbox One-t, 360-at, vagy PlayStation 3-at rendkívül kedvező áron vihetsz haza, ha néhány játékot is választasz melléjük.

Hirdetés

Most, hogy az Xbox 360 gyártása leállt és valószínűleg a PS3 is közelít életciklusa végéhez, szinte már csak használt darabokat szerezhetünk be. De szerencsére ezekkel csillagászati összegek elköltése nélkül is bepótolhatunk néhány klasszikust, sőt, az 576 KByte villámakciójában akár egy Xbox One-t is olcsón szerezhettek meg.

A vasárnap éjfélig (Frissítés: az akció meghosszabbított időtartammal március 26-án éjfélig érvényes) az országszerte megtalálható 22 üzletben és a webshopon is érvényes akcióban például ha egy használt Xbox One mellé 20 000 Ft értékben választasz használt játékszoftvereket, ennek a másfélszeresét, 30 000 Ft kedvezményt kapsz. Egy 250 GB-s használt Xbox 360 esetében hasonló szisztémában 10 000 Ft-ért kell használt játékokat összeválogatnod, és a konzol ára máris ennek duplájával csökken. Ha viszont a Last of Ust vagy a Heavy Raint vinnéd végig PS3-on, a játékokat féláron kapod bármelyik használt gép mellé, amik között 21 990 Ft-ért hazavihető darabokat is találsz.

Az akció részleteit és az akciós kínálatot az 576 oldalán találjátok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)