Hirdetés

HD feldolgozást kap az Alone in the Dark?

|

Ha Frederick Raynal-on múlik, akkor az Alone in the Dark megkapja a jól megérdemelt ráncfelvarrást és újra retteghetünk.

Hirdetés

A 2008-ban megjelent, utolsó Alone in the Dark epizód a legtöbb kritikus és felhasználó számára keserű szájízt hagyott maga után és egyöntetűen szálltak a fohászok az ég felé: végre térjen vissza a sorozat régi fénye.

A már említett, négy éve történt megjelenést követően nem hallottunk információt, de még csak kósza pletykát sem arról, hogy fejlesztés alatt állna egy új Alone in the Dark, vagy esetleg előzményt kapna a sorozat. A játékosok szériába vetett hitét egészen más hozhatja vissza, ugyanis Frederick Raynal, az Alone in the Dark név egyik meghatározó alakja kifejtette a Gamasutra magazinnak, hogy szívesen elkészítené a klasszikussá vált, legelső Alone in the Dark epizód HD feldolgozását.

Remélhetőleg beteljesül Raynal kívánsága és valóban elkészítheti az Alone in the Dark legendás első részének HD feldolgozását.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)