Hirdetés

HDMI kimenet az alaplapon

|

A nagy képernyős tévék mellé illesztett házimozi – másnéven HTPC – számítógépek látványos térhódításának lehetünk tanúi idén, ám a technológiától eddig sokakat visszatartott az, hogy az alaplapokon nincs HDMI-kimenet.

Hirdetés

HDMI-csatolóval szerelt alaplapot eddig csak nagyon nehezen lehetett beszerezni, de az AMD időközben piacra dobta az ATI Radeon Xpress 1250 és AMD RS690G lapkakészleteket, amelyek magukban foglalják a HDMI-támogatást - és a HDCP másolásvédelmi eljárást is. Ez utóbbira, valamint egy kompatibilis kijelzőre lesz szükségünk, ha jogvédett nagy felbontású anyagokat akarunk lejátszani a rendszeren: ennek hiányában ugyanis csak DVD-minőségben élvezhetjük a filmeket.

Tovább a teljes cikkhez >>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)