Hirdetés

Hearthstone - rajongói visszajelzések miatt vesznek ki egy kártyát az arénából

|

A Hearthstone következő kalandjában, a One Night in Karazhanban helyet kapott egy kártya, ami nem igazán nyerte el a játékosok tetszését; a Blizzard pedig a visszajelzésekre válaszolva ki is veszi a lapot a játék aréna módjából.

Hirdetés

A kérdéses kártya, a Purify, kifejezetten rosszul sikerült. 44 másik lappal együtt fog a játékba kerülni, de a közösség hamar kiemelte ezt az egyet egy petíció indításával a játékból való kivételére. Ennek okait legjobban a népszerű Hearthstone streamer, Kripparrian foglalja össze.

Dicséretesen objektíven elmagyarázza, hogy minden, amit eddig tudni lehet, csak erősíti azt, hogy a játék legrosszabb kártyájáról van szó: a Purify-jal 2 manáért elnémíthatod az egyik lényedet, és cserébe húzhatsz egy lapot.

A saját minion elnémítása kevés kivételtől eltekintve (amik viszont nem érik meg a 2 manát) egy rossz dolog, és ezt egy lap felhúzása egyáltalán nem kompenzálja - főleg nem ilyen költségért.

A lap azonban nem is amiatt zavarja leginkább a játékosokat, mert használhatatlan, hanem mert a pap pakliba került bele, ami a jelenlegi metában amúgy is a leggyengébb. Ráadásul már tartalmaz egy kártyát, ami 0 manáért bármelyik miniont elnémíthatja.

A Purify pedig tovább gyengítette volna a papokat, hisz common kártyaként az arénában már így is rosszul teljesítő pakliban sokszor jelent volna meg választási lehetőségként: így nem csak annyiról van szó, hogy "akinek nem tetszik, ne használja".

A kritikákra válaszul a Hearthstone vezető rendezője, Ben Brode is közzétett egy videót, amiben részletezi, milyen indíttatásból alkották meg a kártyát. Felvállalja, hogy valószínűleg nem a legjobb időpont volt egy ilyen kártya bemutatására, és a céljuk inkább az lenne vele, hogy a kihívást keresőknek lehetővé tegyék egy új, izgalmas játékmódot eredményező pap pakli összerakását.

Végül pedig bejelenti, hogy annak érdekében, hogy az aréna jelenlegi erőviszonyait ne zavarja, a Purify nem lesz elérhető ebben a játékmódban. Nem ez az első eset, hogy a Blizzard megteszi ezt egy kártyával, viszont most először történt ez a közösség nyomásának hatására.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)