Hirdetés

Hearthstone - új lehetőségek a kártyabarlangban?

|

A Blizzcon színpadán már sok minden kiderült a Hearthstone jövőjével kapcsolatban, néhány tervre viszont csak most derült fény.

Hirdetés

A Blizzcon nem csak a World of Warcraft: Warlords of Draenor miatt volt érdekes, de a Hearthstone kapcsán is sok újdonságról volt szó. Előkerült például a teljesen újratervezett ladder rendszer, az aranyhősök és az egyedi hátlapok is. Volt viszont néhány apróság, amit a Blizzard nem említett, csak a későbbi kérdőívükön volt olvasható.

A kérdés egyszerűen annyi volt, hogy „Milyen új lehetőséget látnál szívesen a Hearthstone: Heroes of Warcraftban?”. A választási lehetőségek a következők voltak:

- Barátlista összekapcsolása a közösségi médiával (Facebook, Twitter, stb.)
- Több profil létrehozása egy Hearthstone fiókon belül
- Raidek (coop játékmód gépi ellenfelek ellen)
- Mélyebb achievement és statisztikai oldal
- Visszajátszási rendszer
- Chat csatornák
- Megfigyelő (observer) mód
- Mélyebb tutorial mód
- Lehetőség a kézben lévő lapok átrendezésére
- A tutorial újrajátszásának lehetősége
- Play again gomb meccsek után

A kérdőív ezen kérdései az alapvető játékélményre vonatkoztak, de volt egy másik fele is a sornak, ahol a Blizzardot az érdekelte, hogy milyen tartalmakért lennének hajlandóak fizetni a játékosok:

- Új kép a hősökhöz
- Extra pakli slot
- Új kártyacsomag
- Új kártyahátlap (hasonló a védőfóliához)
- Több játékbeli emote
- Új asztalok

Szívem szerint a fenti lista mindegyikét bejelölném (talán a chat csatornákat kivéve, az nem hiányzik), de ha csak néhány valósul meg ezekből, már sokkal jobb lesz -az egyébként sem rossz - kártyajáték. Ti mit hiányoltok még a Hearthstone nyújtotta élményből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)