Hirdetés

Hearthstone - lépjetek be, hogy megkapjátok az ajándékot!

|

A legújabb frissítés változtatásai miatt elszomorodnak majd néhányan, de a Blizzard szerencsére tudja, mivel tud mosolyt csalni az arcunkra.

Hirdetés

Tegnap este befutott a Hearthstone legújabb frissítése, amivel élesedett a druidákat, shamanokat, warriorokat és paladinokat érintő nerf is.

Hirdetés

Mivel a legtöbb megváltoztatott lap a Basic szett része, ezeket nem tudjátok betörni, a Murloc Warleadert azonban érdemes lehet, még akkor is, ha később esetleg használni akarjátok, hiszen most teljes árat, vagy 400 dustot kaptok az epic lapért. Emellett mindenkinek jár egy kis virtuális pénz is: 100 gold üti a markotokat pusztán azért, hogy beléptek. Ezért már megéri.

Az aréna szinergia egyelőre megmarad, de a következő nagyobb patch ennek is véget vet majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)