Hirdetés

Hearthstone - élesedett a legújabb frissítés, hamarosan jön a Wildfest

|

Megváltozott egy-két dolog, nemsokára pedig kiemelt figyelmet kapnak majd a Standard-módban nem használható lapok.

Hirdetés

Továbbra is tart a Blizzard különleges nyereményjátéka, amin egészen őrületes jutalmak várnak ránk, ráadásul a srácok a fődíjhoz csaptak még 1200 dollárt is, ami egész szép kis zsebpénz. Nemrég pedig befutott a soron következő frissítés, és az is kiderült, hogy hamarosan új esemény indul.

Hirdetés

A 10.2-es patch megérkeztével élesedtek azok a változások is, amelyekről korábban írtunk már, tehát átalakultak egy kicsit a rangsorolt meccsek, illetve már jó pár lap is máshogy működik. A változások teljes listáját erre találjátok.

A Blizzard bejelentette a Wildfestet is, ami február 19-én indul, és egészen március 11-ig tart. Az esemény ideje alatt a Wild-módban használható lapok kapják a főszerepet, így például csak ezeket használhatjuk majd az Arénában, illetve két új brawl is jön. Az újdonságokról itt olvashattok részletesebben.

Ti melyik módban szoktatok játszani?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)