Hirdetés

Hearthstone - Gadgetzanba vihet a következő kaland

|

A Hearthstone twitter csatornájára feltett képeslappal a csapat üdvözletét küldi Gadgetzanból.

Hirdetés

Jövő héten BlizzCon, mely egyben azt is jelenti, hogy sok-sok bejelentés várható a Blizzard részéről. A Diablo 4 vagy a harmadik rész egy új kiegészítője mellett megismerhetjük az új Hearthstone kieget is. 

Sokat még nem tudunk róla, csak azt, hogy valami köze lesz Gadgetzanhoz és így a goblinokhoz. A goblinok egyrészt a gépekhez értenek, másrészt a kapzsisághoz, úgyhogy valószínűleg ezen két elem mentén épülnek fel az új lapok és mechanikák. 

Mindenesetre érdemes lesz figyelni a netet, ki tudja, mit túrnak fel a rajongók a bejelentésig hátralévő napokban. A BlizzCon november 4-étől 5-éig tart, a nagy bejelentéseket valószínűleg már az első napon megejtik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)