Hirdetés

3 új kaszt is van a rajongói Hearthstone verzióban

|

A Hearthstone megjelenése óta sokan imádkoznak egy új kasztért, de vannak rajongók, akik megunták a várakozást.

Hirdetés

Még a Hearthstone bétatesztjénél kérdezgették a játékosok a fejlesztőket, hogy számíthatunk-e valaha új kasztokra. Akkor még az volt a válasz, hogy majd ha szépen haladunk a World of Warcraft tartalmi vonalán, akkor idővel eljutunk a Death Knighthoz és a Monkhoz is. Azóta is ezt várjuk.

Voltak azonban akik nem vártak tovább, és elkészítették saját Hearthstone verzióikat. A HSMod csapata kiadta az első verziót, amiben 300 egyedi lap van (az eredeti HS lapjai nincsenek benne) 3 kasztra leosztva: Death Knight, Monk, Demon Hunter.

A program a Unityben készült, és egy egész kis csapat dolgozott rajta majdnem másfél évig. 

Első látásra sikerült eltalálniuk a Hearthstone stílusát, és nagyjából minden úgy működik benne, ahogy azt az eredetiben láttuk. Hozzácsaptak néhány új mechanikát és kulcsszót, de aki ismeri az alapot, az itt is el fog igazodni.

A HSModot ezen az oldalon tölthetitek le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)