Hirdetés

Hearthstone - a világbajnokság alkalmából három ingyen kártyacsomag jár mindenkinek

|

Ma indul a nagyszabású Hearthstone bajnokság, amit a játékban is megünnepelhetünk hamarosan.

Hirdetés

A Blizzard már korábban is számos alkalommal dobált ingyen csomagokat a játékosoknak, akik természetesen örömmel fogadták az ajándékokat. Nemsokára újabb ingyenes jóságokat gyűjthetünk be, és ehhez mindössze annyit kell tennünk, hogy belépünk a játékba.

Hirdetés

Mától kezdve egészen január 21-ig tart a Hearthstone World Championship, amely során a legügyesebb kártyások küzdenek meg egymással Amszterdamban. A HearthPwn szorgos adatbányászainak köszönhetően pedig az is kiderült, hogy a Blizzard feldíszíti egy kicsit a játék főmenüjét is a verseny alkalmából. Ám ami még ennél is fontosabb, hogy a világbajnokság végéig minden egyes nap ingyen kártyacsomag ütheti a markunkat, ha belépünk, így például ma egy Journey to Un'Goro csomag lehet a miénk.

Ti nézitek majd a világbajnokságot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)