Hirdetés

Hearthstone - 120 ezer forintba is kerülhet az új szett összegyűjtése

|

Egy lelkes és ügyes Reddit felhasználó összegyűjtötte a közösség adatait, és kimatekozta, hogy mennyibe kerülne pénzből kirakni a gyűjteményt.

Hirdetés

A Hearthstone: Journey to Un'Goro kiegészítőben 135 új lap van, amiket a játékosok természetesen mohón, bősz lendülettel szeretnének összegyűjteni. A probléma ezzel az, hogy az új árazásnak, a sok legendary lapnak, és számtalan kibontott duplicate-nek köszönhetően iszonyatosan drága lesz az új készlet.

Seaserpent02 néven működő Reddit felhasználó 1101 kibontott csomagból gyűjtött adat alapján írt egy kódot, amit lefuttatva megkapta, hogy mennyi Un'Goro pakli kellene a kiegészítő összes lapjának beszerzéséhez.

Számításai szerint a legjobb esetben 214 csomagból már meglesz minden lap, legrosszabb esetben 437-ből. Átlagosan tehát 316 csomagra lesz szükség, ami közel 400 dollárba kerülne. Ez durván 117 ezer forint mai középárfolyamon.

A játékosoknak össze kell gyűjteniük 49 gyakori, 36 ritka, 27 epic és 23 legendary lapot a készlet összegyűjtéséhez. Az Un'Goro esetében ez nem lesz olcsó mulatság, most már ezt is tudjuk. Azért nekivágtok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)