Hirdetés

Ez lesz a következő Hearthstone kiegészítő?

|

Érdekes képek bukkantak fel a Hearthstone hivatalos oldalán, amelyek jó eséllyel a következő kiegészítőt vetítik elő.

Hirdetés

Nemrég esett be a Whispers of the Old Gods, a Hearthstone legújabb kiegészítője, de elképzelhető, hogy a Blizzard máris csöpögteti az infókat az ősszel érkező Adventure kapcsán.

A kiadó nem volt ott az E3-on (legalábbis nem jelentettek be semmit), ami önmagában nem meglepő, hiszen általában a BlizzConra tartalékolnak, azonban a Hearthstone brazil Facebook oldalára feltöltöttek egy képet, amin egy utazási iroda brossúrája látható az alábbi szöveggel:

"Élvezd az élképesztő panorámát és kóstolt meg az egyik legjobb helyi jellegzetességet, a hagyományos sült bambusz szendvicset. Mindegy, hogy mekkorák az elvárásaid, a nyaraláson PANDAsztikus élmény vár rád."

Ebből arra következtethetünk, hogy a következő kaland Pandaria vidékére visz majd el minket. A Blizzard egyelőre nem kommentálta a dolgot, de ami késik...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)