Hirdetés

Hearthstone: Kobolds & Catacombs - retro launch trailerrel érkezett meg a kiegészítő

|

A zseniális videóból kiderül, milyen lenne az, ha a koboldok filmet forgatnának.

Hirdetés

Tegnap este hivatalosan is megérkezett a Hearthstone legújabb kiegészítője, az izgalmas kalandokat kínáló Kobolds & Catacombs. Ennek örömére a Blizzard össze is dobott egy launch trailert, ami a VHS-korszak filmjeit vegyíti a fantasy-vel.

Hirdetés

A The Light Candle, vagyis a Kobolds & Catacombs kiegészítő launch trailere gyakorlatilag olyan, mint egy alacsony költségvetésű film előzetese, de pont ettől válik különlegessé a videó. Megismerhetünk benne egy szedett-vedett kalandozó csapatot, na meg persze a koboldokat, élükön Togwaggle királlyal, aki nemcsak írta és rendezte a filmet, hanem még szerepel is benne. Igazi tehetség.

Nektek hogy tetszik eddig a Kobolds & Catacombs?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)