Hirdetés

Hearthstone - még a héten indulunk Gadgetzanba

|

Nem kell sokat várni a Hearthstone Mean Streets of Gadgetzan című kiegészítőjére, ami egyebek mellett 132 új lapot hoz.

Hirdetés

2014 júliusa óta kapjuk felváltva a kiegészítőket és a kalandokat a Hearthstone-hoz. Az augusztusi One Night in Karazhan után most újra egy kiegészítőn a sor, ez pedig a Mean Streets of Gadgetzan, mely a The Grand Tournamenthez hasonlóan ugyancsak 132 lappal bővíti a kínálatot (a Whispers of the Old Gods 134-et hozott).

A Blizzard december elejére ígérte a megjelenést, és tartva magát ígéretéhez tényleg sikerült korai időpontot választania: a csomag december 1-jétől lesz elérhető.

Most először jelennek meg három kaszt által használható lapok, ezekből összesen kilenc lesz, három család felé szétosztva. A Grimy Goons lapokat Hunterek, Paladinok és Warriorok, a Jade Lotusokat Druidok, Rogue-ok és Shamanok, a Kabalokat pedig Mage-ek, Priestek vagy Warlockok tehetik be paklijaikba. Emellett kapunk egy új asztalt is, ami Gadgetzanhoz kapcsolódik. 

A lapokat vásárlással, craftolással, vagy az Arenából lehet megszerezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)