Hirdetés

Hearthstone - kicsit későn, de jön húsvéti esemény

|

Egy hónapot késett a tojásos mulatság, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne ünnepelni.

Hirdetés

A húsvétról lemaradt a Blizzard, de tekintettel arra, hogy az elmúlt pár hétben kaptunk egy új kiegészítőt és elindult egy új Hearthstone év, nem haragszunk annyira. Azért a Noblegarden nem marad el, és idén extra ajándékokkal készült a kártyás csapat.

Hirdetés

Aki az esemény alatt bejelentkezik, az ajándékba kap egy-egy aranyozott Eggnapper és Devilsaur Egg kártyát. A loot mellett egy új tavern brawl, az Everybunny Get in Here is bekerül, ahol különleges lapokkal fogunk tojásokat festeni. Tényleg, nem viccelünk. Itt körönként jelennek meg az újabb tojások, nekünk pedig ezeket kell változatos módon dekorálni annak érdekében, hogy valami igazán különleges cukiság keljen ki belőlük. Kell ennél több egy megkésett húsvéti mókához? 

A Noblegarden május 9-én indul és 13-ig tart. Ha érdekel az ingyen kártya, és az új játékmód, akkor érdemes lesz mielőbb belépni a virtuális kocsmába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)