Hirdetés

Hearthstone - hamarosan indul a sárkány éve, nagy változások jönnek

|

Több, kisebb-nagyobb újdonság lesz, de például az egyjátékos kalandok idén teljesen átalakulnak.

Hirdetés

Hamarosan magunk mögött hagyjuk a holló évét, átlépünk a sárkány évébe. Az új Hearthstone év sok mindenben más lesz: idén nem csak új kártyalapokat kapunk, de az aréna is átalakul az egyjátékos tartalommal együtt.

Hirdetés

Az Arena mód működése nagyrészt ugyanaz lesz, mint most, viszont a kártyaválaszték kéthavonta változni fog. Amikor megérkezik a sárkány évét megnyitó frissítés, akkor majd a Basic, Classic, Curse of Naxxramas, Whispers of the Old Gods, Mean Streets of Gadgetzan, The Witchwood és a még meg nem jelent új szett lapjaiból válogathatunk.

Az egyetlen biztos pont az arénában az lesz, hogy az éppen aktuális új kiegészítő mindig benne lesz a választékban. Egyébként akárcsak tavaly, a Blizzard idén is kirakott egy apró teasert a sárkány évének közelgő kártyacsomagjairól. Az első készlet színei erősen Dalaranra emlékeztetnek.

Másik fontos újdonság, hogy a több single-player kaland helyett egy, az egész éven átívelő Dungeon Run módot kapunk. Ez egyrészt kötődni fog az adott év témájához (sárkányok), másrészt folyamatosan bővülő, állandóan újrajátszható tartalmat fog kínálni.

Az új kaland szezon első fejezete az új kártyacsomag megjelenése után egy hónappal fog megérkezni (tehát május környékén) és ingyenes lesz mindenki számára. Az ezt követő fejezeteket 700 arannyal válthatjuk ki, de fizethetünk akár 20 eurót az egész élményért cserébe, ha ez kényelmesebb. Minden fejezet 2 új játszható karaktert nyit meg, darabonként 3 választható hősképességgel és 4 kezdőpaklival. Minden karaktert testreszabhatunk majd a választható képességekkel, illetve a paklijaikat is folyamatosan finomhangolhatjuk, ahogy haladunk előre a dungeonokban.

Minden fejezetben új ellenfelek várnak majd, akiket a már jól ismert Dungeon Run rendszerben verhetünk le. Ha sikerül teljesíteni egy fejezetet, akkor kapunk 3 kártyacsomagot, illetve mind az 5 fejezet teljesítéséért jár majd egy spéci kártyahátlap és egy arany kártyacsomag is. Az új egyjátékos élmény Heroic nehézségben, és Anomaly módban is elérhető lesz. Utóbbi folyton változó kihívásokat kínál majd.

A sárkány évével több kártya kikerül az alapkészletből a Hall of Fame lapok közé, bekerül majd a véletlenszerű kártyahátlap opció, készül egy okosabb pakliépítő-segéd rendszer, és persze még rengeteg apró finomítás közeleg.

Ti mennyire várjátok az újdonságokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)