Hirdetés

Hearthstone - 3 ajándék kártyacsomag vár márciusban

|

A StarCraft 20. születésnapját minden játékban megünnepli a Blizzard, és jó szokásukhoz híven most is ők adják az ajándékot.

Hirdetés

A Kobolds & Catacombs kiegészítő december elején jelent meg és mindennapos problémákkal küzdött. A Blizzard akkor sűrű bocsánatkérések közepette próbálta kárpótolni a játékosokat. A mostani csomagosztásnak egészen más az apropója, de nem lepődnénk meg, ha a Ranked bukdácsolása miatt még beesne valami kompenzáció.

Hirdetés

A Hearthstone-ban minden héten megrendezik a Tavern Brawlt, március végén azonban a Blizzard különleges díjakat ajánl azoknak, akik teljesítik a StarCraft témájú Brawlt. Az esemény március 21-től 25-ig lesz elérhető, és még csak nyerni sem kell, elég részt venni rajta, máris három kártyacsomaggal gazdagodunk.

Más játékokban is megjeleníti a StarCraft témáit a Blizzard: figyelemre méltó például az Overwatchban Widowmaker skinje, de a Diablo III-hoz Battlecruiser petet, a Heroes of the Storm esetében pedig exkluzív portrékat kapunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)