Hirdetés

Mindjárt hat éves a Hearthstone, elindult a szülinapi ünneplés

|

Sok ingyenes kártyacsomaggal, egy speciális hátlappal, illetve egyéb mókákkal készült a Blizzard.

Hirdetés

Akár hiszitek, akár nem, lassan már hat éve annak, hogy 2014 tavaszán hivatalosan is megjelent PC-re a Hearthstone, ami még mindig az egyik legnépszerűbb gyűjtögetős kártyajáték, hiszen játékmenete nemcsak szórakoztató, de pofonegyszerűen meg is tanulható. Persze a sikerhez nagyban hozzájárult az is, hogy a fejlesztők folyamatosan szállították az új tartalmakat az elmúlt évek során.

Hirdetés

A játék 2014. március 11-én jelent meg, szóval hivatalosan csak jövő hét szerdán lesz hat esztendős, ám a Blizzard már elkezdte az évforduló megünneplését a Spirit of Competition nevű bulival. Ennek keretén belül mindenki, aki március 4. és 17. között belép a játékba, az alábbi jóságokat zsebelheti be:

- 2 db Rise of Shadows kártyacsomag
- 2 db Saviors of Uldum kártyacsomag
- 2 db Descent of Draongs kártyacsomag
- Year of the Dragon témájú hátlap

Különleges küldetések is elérhetők lesznek, amelyekkel további pakkora tehetünk szert, úgyhogy mindenképp ajánlatos helyet csinálni ezeknek a misszióknak. Továbbá két különleges Tavern Brawl is jön, a The Burndown! és a Hall of Champions, szóval ismét lesz miért visszanézni a Blizzard kártyás alkotásába. További részletekért lessétek meg a stúdió hivatalos bejegyzését!

Ti játszottatok a Hearthstone-nal már az indulásakor?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)