Hirdetés

Hearthstone - tényleg lesz kétjátékos coop?

|

Érdekes sorok tűntek fel a játékban, melyek arra engednek következtetni, hogy komolyan fontolgatja a Blizzard a coop mód beépítését.

Hirdetés

Nemsokára megjelenik a Hearthstone következő kiegészítője, a The Grand Tournament. A lapokat már mind láttuk és már ki is próbálhatóak a Tavern Brawl játékmód keretein belül. Kapunk 132 szép új lapot, de van aki azért többet várna.

A játékból sokan hiányolnak még funkciókat, mint a versenyszervezés lehetőségét, vagy a coop lehetőségeket. Úgy tűnik, hogy a legutóbbival komolyan foglalkoznak a fejlesztők. Az adatbányászok a következő sorokat találták a játék audio fájljai között:

Added VO_HRW_TEST_00.AUDIOFILE: "test"

Added VO_HRW_TEST_01: "Well done! You've defeated the boss together.\n\nBoth players win!"

Added VO_HRW_TEST_01.AUDIOFILE: "test"

Added VO_HRW_TEST_02: "Defeat Gearmaster Mechazod together to win!"

Hogy ez mit jelent arról csak találgathatunk, de annyi biztos, hogy a Blizzard komolyan foglalkozik a coop megoldással. Lehet, hogy kapunk egy kétjátékos módot, de az is lehet, hogy csak a következő Adventure kiegészítőhöz (ami még nincs bejelentve) építették be ezeket. Persze az sem kizárt, hogy az egész csak az, ami: egy teszt.

Egyelőre várjuk a Hearthstone: The Grand Tournament megjelenését, de már szívesen látnánk új lehetőségeket is a játékban. Nektek mi hiányzik legjobban a Hearthstone-ból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)