Hirdetés

Hearthstone: The Witchwood - 10 új lap mutatkozott be, köztük egy új hőskártya

|

A Blizzard jó szokásához híven elkezdte kiszórni a kiegészítő új lapjait. A tegnap este bemutatott szettben volt pár érdekes darab.

Hirdetés

A Hearthstone: The Witchwood több szempontból is különleges kiegészítő lesz, egyik ezek közül, hogy csak egy darab hőskártyát fog tartalmazni. A Shaman kaszt új lapja, Hagatha the Witch egy újfajta paklit fog kierőszakolni a játékosokból.

Hirdetés

Az új hős mellett azért van még 9 másik, melyek között vannak igazán egyedi darabok is (pl.: a Nightmare Amalgam, ami egyszerre minden is). Az új kártyákat jobban megnézhetitek, ha rákattintotok a lenti képre:

A sámánok kicsit mágusoknak érezhetik majd magukat a Hagatha/Witch's Apprentice kombóval, aminek köszönhetően rengeteg véletlenszerű varázslatot fog kapni a játékos.

A Hearthstone: The Witchwood várhatóan április közepén fog megjelenni. A szett már 70 boosteres csomagban megvásárolható a játékon belül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)