Hirdetés

Hearthstone - hamarosan bejelentik az új kiegészítőt

|

Vészesen közeledik a holló éve a Hearthstone-ban, de még mindig nem tudjuk, hogy mi lesz az a kiegészítő, ami beindítja az új szezont. Szerencsére ez már nem sokáig marad így.

Hirdetés

Ben Brode a Year of the Raven bejelentő videójában beszélt egy kicsit a Hearthstone következő évéről, és többek között arról is, hogy milyen kiegészítők várnak minket idén. Vagy legalábbis mutatott egy pici ízelítőt.

Hirdetés

Ezt követően a játék egyik dizájnere írt egy tweetet arról, hogy elindult kempingezni a szabadba, és az új kiegészítőt keresi. Ben válaszul ráerősített a videóban említettekre, miszerint már ebben a hónapban be fogják jelenteni a csomagot.

Dave Kosak tweetje emlegeti, hogy "outdoors", amit egyébként a WarCraft III Dryad egysége is sűrűn megemlített, ahogy Lunara, a Heroes of the Storm Dryad hőse is. Lunara lesz az új megszerezhető alternatív hős a szezon indulásakor, ez pedig azt támasztja alá, hogy valószínűleg valamilyen erősen druida témájú kiegészítőt kapunk. A Year of the Raven videóban felbukkant teaser is ezt sugallja.

Ha már évek WoW spekulációi után sosem kaptunk Emerald Dream kiegészítőt, akkor talán most a Hearthstone-tól fogjuk ezt megkapni? Ti milyen kiegészítőre tippeltek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)