Hirdetés

Hearts of Iron 3: Semper Fi bejelentés

|

A Paradox világháborús stratégiája megérdemel egy új kiegészítőt.

Hirdetés

Ezúttal Semper Fi névre fog hallgatni (ez az US Marines Corps mottója, azaz "Mindig Hű").

Az új kiegészítő majd letölthető lesz, sokkal több irányítási lehetőséget ad majd az ország hadi  és politikai élete felett - emellett a történelmet egy csomó "extrával" spécizi majd fel.

Henrik Fåhraeus, a Paradox producere szerint. "Az volt a célunk, hogy úgy közelítsük meg a második világháborút, ahogy a játék egyik változata sem tudta még. Például a szövetségesekkel kereskedni és együttműködni igencsak fontos részét képezte a második világháborúnak - ezt most megtapasztalhatják a játékosok. Emellett meg közelebbi, még pontosabb történelmi hűséget is elvártak tőlünk - ugyan a játék nem követi pontosan a történelmet, de ezek az események fontos tapasztalatokat adhatnak a játékosoknak."

A Semper Fi főbb tulajdonságai:

Játékos által beállított győzelmi lehetőségek, amelyeket az ellenfeleknek kell kitalálniuk.

Nagyobb együttműködési lehetőség a szövetségesekkel, amely segítségével csapatokat lehet kérni, vagy meg lehet győzni a szövetségeseket hogy támadjanak meg egy adott célpontot.

Több száz esemény, amely jobban elmélyíti majd a "második világháborús" érzést

Továbbfejlesztett mesterséges intelligencia, amely bátran védekezik majd és akár nagy tengeri erőket is irányítani tud több-felvonásos inváziókhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)