Hirdetés

Heath Ledger helyett 3 másik sztár

|

Nem is egy, hanem mindjárt három filmsztár: Johnny Depp, Jude Law és Colin Farrell veszik át Heath Ledger szerepét Terry Gilliam filmjében…

Hirdetés

A The Imaginarium of Doctor Parnassus című sajátos hangulatú film volt Heath utolsó, be nem fejezett alakítása, amelyről csak egy olyan hátborzongató kép maradt hátra, ahol Heath az egyik jelenetben felakasztotta magát…A három filmsztár pusztán azért vállalták el ezt a szerepet, hogy Heath előtt leróják tiszteletüket és saját elképzelésük szerint alakítják majd a figurát. Egyelőre még nem tudni, hogy a film forgatása mikor folytatódik, de állítólag 2009-ben várható a mozikban.

Heath Ledger halálát egyébként állítólag nem öngyilkossági kísérlet okozta, hanem valószínűleg csak a kimerültségtől nem tudott aludni, és túl sokféle gyógyszert és altatót vett be…

Lent az említett hátborzongató képet láthatjátok, amely Heath utolsó fényképe a forgatásról…

 

heath-ledger-parnassus_2.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)