Hirdetés

Heavy Rain - magyar feliratot a játékba!

|

A PlayStation.Community, a legnagyobb magyar PlayStation oldal egy petícióval szeretne magyar feliratot varázsoltatni a Heavy Rain-be.

Hirdetés

A leghűbb PlayStation 3 fanatikusok gyűjtőhelye, a PlayStation.Community egy GamesCom-os bejelentés után próbálja elérni, hogy a megannyi nyelven játszható Heavy Rain magyar felirattal is elérhető legyen. A játék a Blu-Ray kapacitást kihasználva tíznyelvű szinkronnal, és további hat ország nyelvén olvasható felirattal jelenik meg jövő év elején, ám egyelőre nem szerepel a felsoroltak között a magyar változat.

A legnépszerűbb nyelvek kapják természetesen a szinkront, de ezen kívül a Svéd, Dán, Finn, Norvég, Koreai és Kínai játékosok saját nyelvükön olvashatják a Heavy Rain dialógusait. Már 459 aláírás gyűlt össze eddig a pillanatig, szóval a PlayStation 3 tulajdonosok tényleg őszintén vágynak arra, hogy szép anyanyelvünkön játszhassuk a játékot. Én PlayStation®Network ID hiányában nem írhatom alá (PlayStation 3-am sincs, alapvető probléma...), de azért a cél mellett állok ennek ellenére is! A petíciót ITT írhatjátok alá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)