Hirdetés

HEB PlanetSide

|

A [HEB], azaz "Hungarian Elit Brigade" csapat nevében írok Nektek. Az utóbbi időben igen-igen megcsappant a Magyar PlanetSide játékosok száma a 7 napos trial verzió miatt, mert a nyáron "problémássá" vált ennek használata. Jó hírrel tudok, azonban szolgálni, mert ismét működik! A játék nagyon sok fejlesztésen/javításon esett át és rendkívül kiforrottá vált. A game nagy előnye, hogy szinte hetente jelenik meg hozzá patch és havi szinten új fegyverek/járművek teszik még izgalmasabbá az amúgy sem unalmas játékmenetet. Ha kedvetek támadt ezzel a remek MMOFPS-sel játszani, akkor innen tudjátok letölteni. Ha sikerült, akkor ezen a címen tudtok jelentkezni az outfitbe és kérdéseket tehettek fel. (Thanks: ..::CB::..WiNters)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)