Hirdetés

Hegyalja - franciázás és a homeless (videó)

|

Együtt zuhanyzik rengeteg ember, kiderül, mit lehet tenni, ha nincs szállásod, illetve hogyan kell külföldit imitálva pasizni. Keményen hangzik? Az is.

Hirdetés

A videó előtt egy igazi örömhír, a Hegyalja Fesztivál keretében az AXE szervezésében megdőlt az együtt zuhanyzás Guinness Rekordja: 400 ember tusolt és partyzott egyszerre a 150 négyzetméteres AXE zuhanyzóban - szappanért szerencsére senkinek nem kellett lehajolni.



Persze amikor a videó készült, még csak készültek a nagy mosdásra a fesztiválozók, miközben az AXE fesztiválriporterei Duncan vezetésével megint rosszalkodni kezdtek. Először is tanácsot kapunk arra nézve, hogyan kell egy zenés kultúreseményen szállást keresni éjszakára, illetve az idegen nyelven történő csajozás titkait is elleshetjük. Röhögni persze ér.

Jöjjön tehát a Hegyalja Fesztivál első videója, Duncan és a srácok megint kitettek magukért:

HEGYALJA 2012 - 1. összefoglaló (AXE) from Axe Magyarország on Vimeo.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)