Hirdetés

Hellblade - na de mikor jön a PC-s változat?

|

Aki attól tartana, hogy hosszú hónapokat kell várnia, a Hellblade PC-s megjelenésére, az akár most meg is nyugodhat.

Hirdetés

A Ninja Theory új akciójátéka, a Hellblade ugyan azon a napon fog befutni PC-re és PlayStation 4-re is - jelentették be a fejlesztők a hivatalos Twitter profiljukon keresztül. Együtt örülhetünk, hogy a srácok nem követik a mostani trendeket.

Így azért jelentősen könnyebb lesz összehozni, azt a 300 000 darabos eladást, ami szükséges lesz ahhoz, hogy nyereségessé váljon a projekt. Kicsit paráznak a fejlesztők azért, mert nem volt egy olcsó mulatság összehozni a játékot, amit teljesen önállóan adnak ki, kizárólag digitális formában. A hangulat és a játékmenet első látásra adott a sikerhez, de a megjelenést követően kiderül, hogy a végeredmény mennyire lett ütős.

Sajnos pontos dátumot nem kaptunk, de egyelőre örüljünk annak, hogy nem kell erre is többet várni, mint például a Tomb Raider esetében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)