Hirdetés

Hellblade - jöhet a motion capture (videó)

|

A Ninja Theory folytatja a Hellblade részenkénti bemutatását a direkt erre a célra készített videósorozatuk keretében, amelynek legújabb részében a motion capture technológiáé a főszerep.

Hirdetés

Nem győzzük hangsúlyozni, hogyha kíváncsiak vagytok a Ninja Theory ígéretes akciójátékának részleteire, akkor mennyire érdemes elolvasnotok a Hellblade előzetesünket, majd ha ezt megtettétek, gyertek vissza és nézzétek meg velünk a legújabb fejlesztői videót. 

Szépen fokozatosan a Hellblade minden porcikáját megismerjük, a fejlesztők azt szeretnék, ha teljesen a kezdetektől megismernénk a fejlesztés minden egyes lépését. Első körben megismerhettük a bejelentéshez kapcsolódó előkészületeket, később láthattuk a főhősnőt akcióban, a játék világának megalkotását, a zene szerepét, az összecsapásokat és a színészek mozdulatainak, illetve mimikáinak rögzítését, amelyhez a fejlesztői sorozat legújabb darabja is kapcsolódik. Egyszer már belekóstolhattunk a motion capture működésébe a Hellblade fejlesztése kapcsán, most viszont sokkal bővebben is szemügyre vehetjük a folyamatot: 

A Hellblade megjelenése PC-re és PlayStation 4-re várható, valamikor 2016-ban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)