Hirdetés

Hellblade - visszatért a Heavenly Sword művészeti vezetője

|

A mindössze 13 fős csapattal dolgozó Ninja Theory-t ketten is elhagyták, de helyettük visszatért a csapat egykori tagja, akinek a Heavenly Sword csodás világát köszönhetjük.

Hirdetés

A PC-re és PlayStation 4-re érkező Hellblade lehet az a játék, ami feje tetejére állítja az ipart és megmutatja a nagyoknak, hogy a "kis pénz, kis foci" már a múlté, és igenis lehet AAA minőséget kicsikarni egy maroknyi csapatból is úgy, ha nem dirigál fölöttük egy hatalmas kiadó.

A Ninja Theory mindössze 13 főt tömörített a fejlesztés elmúlt időszakában, azonban két kulcsfigura (van olyan egyáltalán egy ekkora csapatban, aki könnyen pótolható?), a művészeti vezető Stuart Adcock, és a karakterek dizájnjáért felelős Claire Blustin is elhagyták a csapatot, hogy karrierjüket egy teljesen más területen, a videojátékoktól távol folytassák.

A csapatnak azonnal lépnie kellett, és szerencsére az egyik pozíciót már sikerült is betölteni, ráadásul nem is akár hogyan. A csapathoz visszatért a Heavenly Sword művészeit irányító zseni, Hugues Giboire, így csak a Senior Character Artist pozíció maradt üresen, amit megpróbálnak mihamarabb feltölteni. Reméljük a változás nem befolyásolja majd negatívan a fejlesztést és mihamarabb kipróbálhatjuk a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)