Hirdetés

Hellblade: Senua's Sacrifice megjelenés - hamarabb jön, mint amire számítottunk

|

A Ninja Theory megtörte a Hellblade: Senua's Sacrifice körüli csendet és bejelentették, mikor játszhatunk a régóta várt akciójátékkal.

Hirdetés

Egyszer el kellett halasztani a Hellblade: Senua's Sacrifice megjelenését, így a vártnál hosszabbra nyúlt fejlesztés alatt alaposan át is alakult a játék. Hogy egészen pontosan mit is hozott össze a mindössze húsz fős csapat, azt mindössze néhány hónap múlva meg is tudhatjuk.

Ahogy az alábbi trailerben láthatjátok, mindössze két hónapot kell várnunk a rajtra, hiszen mind PC-n, mind PS4-en augusztus 8-án jelenik meg a viking mitológiát egyedi módon feldolgozó akciójáték. A Hellblade: Senua's Sacrifice új videójának végén emellett egy érdekes üzenetet is küldtek a készítők: a Ninja Theory termékfejlesztő nindzsája, Dominic Matthews (tényleg ez a posztja) arra kérte a rajongókat, hogy támogassák a játékot egy példány beszerzésével. Erre mondjuk elég erős érv, hogy a rövidebb játékért egy AAA játék megszokott árának csupán a felét kérik.

Mit gondoltok, a halasztás után is sikert arat majd a Hellblade?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)