Hirdetés

Hellblade: Senua's Sacrifice - egyre durvább a harcrendszer

|

A Ninja Theory legújabb játékának fejlesztői naplójából újbb részleteket tudtunk meg..

Hirdetés

A Ninja Theory a legutóbbi Devil May Cry reboottal eléggé megosztotta a hack'n'slash rajongókat, viszont saját ötleteik rendre elismerést kapnak: a Heavenly Sword és az Enslaved rendkívül fantáziadús és igényes akciójátékok voltak, ez pedig úgy néz ki, hogy a készülő Hellblade: Senua's Sacrifice esetében sem lesz másképp.

A fejlesztőcsapat most közzétette a fejlesztői naplójának huszonharmadik epizódját, melyben főleg arról esik szó, hogy az elmúlt hetekben hogyan tették még kidolgozottabbá a játék legfontosabb pillérét, a hardcrendszert. A videóban megnézhetjük, hogy a motion capture színészek munkája, valamint a digitális művészek titokzatos fekete mágiája révén hogyan elevenednek meg Senua mozdulatai. Nagyon érdekes belelátni, hogy mennyire összetett folyamat egy életszerű karakter megalkotása.

A Hellblade: Senua's Sacrifice megjelenés valamikor idén várható PC-n és PlayStation 4-en. Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)